Raprasyon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Duygu dolu satırlar

Duygu dolu satırlar Empty Duygu dolu satırlar

Mesaj  Raprasyon Cuma Mayıs 11, 2012 4:15 am

Umarım okuyan vardır. 12 Ağustos 2008 gecesi açmıştım bu forumu .. :9p: Tutmayacağından emindim ama beş sene kalacağınıda düşünmüyordum. Smile Az önce Yandex'te aratırken denk geldim ve çok duygulandım. Heeeeeeeeeytt ulan ne günlerdi amına koyum falan dedim. Very Happy beş senede neler değişmedi ki. tek değişmeyen belkide bu forum oldu. Bir kaç tane üye arkadaş falan gördüm. hiç biriyle reel hayatta görüşmüşlüğüm yok. arada bir ahmet var. oda bizim memleketten taşındı telefonda arada görüşüyoruz. umarım hepside iyidir. zaten toplamda 16 üye varmış hahahahahaha. :lool: 5 senede 16 üye büyük başarı. arada böyle unutmak birşeyleri sonra tekrar görmek güzel oluyor. bu arada unutmadan söylüyeyim artık rap dinlemiyorum. piyasayı takip ediyorum ama dinlemiyorum. çünkü eskisi gibi haz veren işini iyi yapan kimse kalmadı. her evde pc herkes mc. Türkü kadar güzel birşey varmı ya. Her neyse yazacaklarım bu kadar. Okuyan varsa bir yorum yazsın beş sene sonra tekrar geldiğinde okuyup yorumları duygulanırım.

Bu arada devam ettiğim Blog adresini vereyim size: Keyyem
Raprasyon
Raprasyon
Administrator
Administrator

Erkek

https://raprasyon.yetkin-forum.com